Παρά τον μαζικό τουρισμο αξίζει να γνωρίσετε το νησί!

Αγαπητέ επισκέπτη!

Ακόμα κι αν βρείτε τη Σαντορίνη σε όλα τα μέσα και όλοι θέλουν να πάνε εκεί, υπάρχουν ακόμα εποχές και μέρη όπου μπορείτε να απολαύσετε το νησί χωρίς πλήθη.

Στις πεζοπορίες μπορείτε να ανακαλύψετε την όμορφη φύση, να δείτε την εντυπωσιακή καλντέρα και να ανακαλύψετε σπάνια ορυκτά, ζώα και φυτά.

Εάν παρεκκλίσετε από τις "κανονικές" διαδρομές, μπορείτε επίσης να γνωρίσετε τους φιλόξενους κατοίκους του νησιού.

Φυσικά, έχουν αλλάξει πολλά. Και αν γνωρίζετε το νησί για περισσότερα από 20 χρόνια, η καρδιά σας αιμορραγεί συχνά όταν βλέπετε, π.χ. πολλά χτίζονται ή παράνομα ολόκληρα μέρη γίνονται ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι σωστά να επικρίνουμε, επειδή αυτό το νησί έχει κύκλο εργασιών περίπου 2-3 ​​δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως και θα πρέπει να περιμένετε ότι η υποδομή είναι κατάλληλη για τον αριθμό των επισκεπτών.

Αλλά δεν θέλω απλώς να δείξω τα μειονεκτήματα του νησιού, αλλά επίσης να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να εξερευνήσουν το νησί σωστά.

Και, αν δεν θέλετε να επισκεφθείτε έναν τόσο γνωστό προορισμό, προτείνω το αντίθετο, δηλαδή τους λιγότερο γνωστούς προορισμούς, όπως τα Μέθανα ή την Νίσυρος!

τις καλύτερες ευχές
ο δικός σας
Tobias Schorr

Εξερευνήστε τα μυστικά της Σαντορίνης!

Ήταν η Σαντορίνη η μυθική Ατλαντίδα;
Κανένας δεν ξέρει ακόμα. Στα περπατήματα με τον Τωβίας Σώρρος θα γνωρίσετε πολλές λεπτομεριές για την γεωλογία και φύση και θα μάθετε τις αιτίες για την εξαφανίση του προϊστορικού πολιτισμού των Μινωών. Φυσικά θα γνωρίσετε και τους φιλοξένους κατοίκους της Σαντορίνης.